Dentagama   »   Dental clinics   »   Albania   »   Tirane   »   Darvin Dental Clinic

Darvin Dental Clinic

Darvin Dental ClinicDarvin Dental Clinic

E ndollur ne nje pozicont te mire qe eshte e lete per tu aritur nga te gjith qe jetojn ne Tirane

Klinika ofron staf te pregatitur dhe me pervoj te gjat ne fushen e stomatologjis si per femijet dhe per te ritur

Jeni te mirpritur per nje vizit

Follow
Rating:
(0)
WRITE A REVIEW

Dental services

Ortodonci
per femij dhe per te ritur

Terapi
te gjith lojet e mbushjeve

Protetik
protez totale dhe ura

Implant
te per gjithshem dhe tek element

Kirurgji
te dhemebeve te pjekuris

Contact Darvin Dental Clinic

Type: Dental clinic
Country: Albania
Address: Tirane, Rruga e Kavajes, Kompleksi Delijorgji
Telephone: 00355699221677
Languages spoken: shqip
Website:

Working hours
Sunday
09 - 18 h.
Monday
09 - 18 h.
Tuesday
09 - 18 h.
Wednesday
09 - 18 h.
Thursday
09 - 18 h.
Friday
09 - 18 h.
Saturday
09 - 18 h.
© Darvin Dental Clinic All rights reserved

Partners and Sponsors

Copyright © 2024 DentaGama All rights reserved