Dentagama   »   Dental clinics   »   Kosovo   »   Viti   »   L Dental

L Dental

L DentalL Dental

Klinika jonë ofron të gjitha shërbimet:

Shërime të dhëmbëve

Nxjerrje të dhëmbëve

Pastrim dhe zbardhim të dhëmbëve me laser

Implante dentare

Kurora nga metal-porcelani

Kurora nga Zirkoni

Kurora E- max

Veeners

Aparate ortodontike për drejtimin e dhëmbëve me breketa

Aparate ortodontike të tejdukshme- Invisalign

Proteza parciale dhe totale.

Follow
Rating:
(0)
WRITE A REVIEW

Dental services

Oral Surgery

Endodontics

Prosthodontics

Restaurative dentistry

Orthodontics

Contact L Dental

Type: Dental clinic
Country: Kosovo
Address: Viti, Rr. Adem Jashari
Telephone: +38344847115
Languages spoken: Albanian, English
Website:

Working hours
Sunday
09 - 18 h.
Monday
09 - 18 h.
Tuesday
09 - 18 h.
Wednesday
09 - 18 h.
Thursday
09 - 18 h.
Friday
09 - 18 h.
Saturday
09 - 18 h.
© L Dental All rights reserved

Partners and Sponsors

© 2023 DentaGama All rights reserved