Dentagama   »   Dental clinics   »   Kosovo   »   Prishtina   »   Sapa Dent

Sapa Dent

Sapa DentSapa Dent
Follow
Rating:
(0)
WRITE A REVIEW

Dental services

Oral Hygiene, Dental prophylaxis & Treatment Plans

Pediatric dentistry

Periodontal treatment

Oral Surgery

Cosmetic and Esthetic Dentistry

Contact Sapa Dent

Type: Dental clinic
Country: Kosovo
Address: Prishtina, Rrustem Hyseni
Telephone: +38649299888
Languages spoken: English, Albanian, Serbian
Website:

Working hours
Monday
08:00 - 17:00 h.
Tuesday
08:00 - 17:00 h.
Wednesday
08:00 - 17:00 h.
Thursday
08:00 - 17:00 h.
Friday
08:00 - 17:00 h.
Saturday
09:00 - 15:00 h.

Followers

Sapa Dent
Sapa Dent
DentaGama
DentaGama
Sir H. N. Reliance Foundation Hospital and Research Centre
Sir H. N. Reliance Foundation Hospital and Research Centre

Gallery

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
16
17
18
19
21
21
22
24
23
24
25
26
28

Prices and manipulations of Sapa Dent

ManipulationPrice
Vizitat Stomatologjike ( falas )0
Mbushje te dhembet e qumshtit10
Mbushje te dhembet e perhershem me composite10
Mbushje te dhembet e perhershem me mbushje nga porcelani30
Mbushje e perkohshme e dhembit5
Vulosja e fisurave ( fisurit )10
Aplikimi i barit ne dhembe5
Ekstripimi ( heqja ) e nervit te dhembit5
Mbushja e kanaleve te dhembit5
Amputimi mortal i pulpes5
Sherimi i dhembit gangrenoz20
Nxerja e trupit te huaj nga rrenja10
Nxerje e dhembit me spray anestezion3
Nxerje e dhembit me anestezion5
Nxerje e dhembit te komplikuar10
Nxerje e dhembit te pjekurise10
Incizioni dhe drenazha e dhembit5
Heqja e kurores se vjeter5
Recementimi i kurorave5
Dhembe nga porcelani50
Dhembe nga metal-titanium85
Dhembe nga Zirconiumi ( Cirkon )120
Vendosja e kurores se perkohshme10
Rindertim i derdhur20
Proteze nga akrillati100
Proteze e pjesshme nga akrillati50
Proteze e skeletuar ( Vizil )200
Proteze e skeletuar me attachment500
Ribazim i protezes20
Riparim i protezes10
Riparim i kurores apo ures10
Largimi i shtresave te buta dhe te forta nga dhembet15
Fluorizimi i dhembeve ( per nje dhembe )5
Kiretazha e gjepave paradontal ( per nje dhembe )5

Sapa Dent Team

Dr Pashtrik Morina

Dr Pashtrik Morina

Doctor of stomatology

Dr Hamdi Morina

Dr Hamdi Morina

Doctor of stomatology

© Sapa Dent All rights reserved

Partners and Sponsors

© 2023 DentaGama All rights reserved